Accommodaties

Landal Esonstad

Oneindig veel pret met groot indoorspeelparadijs en zwembad, dat is Landal Esonstad!
Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad een vakantiepark bestaande uit meer dan 144 woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen. Speciale kinderbungalows met speelgoed en een omheinde tuin, dan kan je ongestoord genieten. Noem wat faciliteiten zoals pannenkoeken restaurant en brasserie, zwembad en indoorspeelparadijs en watersporten.
Zoiets als dit:
Een enorme ballenbak, vele klimobstakels en fantastische glijbanen. Het vernieuwde indoorspeelparadijs bij Landal Esonstad is een paradijs voor ieder kind!
Oneindig veel pret! Op het water, in het zwembad, op het strand of in één van de leuke speeltuintjes. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Bollo maakt de vakantie voor de kids onvergetelijk met gezellige spelletjes en knutselactiviteiten in de Bollo Club.
Voor meer informatie kijk op de website van Landal Esonstad

Faciliteiten speciaal voor kids

Wat maakt dit park nou zo geschikt om met je kinderen te overnachten? Nou dit:
  • Binnenzwembad met peuterbad
  • Recreatievijver met zandstrand
  • Indoorspeelparadijs
  • Bollo Club
  • Speelboot
  • Speeltuinen
  • Airtrampoline
  • Pitch & Putt golfbaan
  • Kunststof schaatsbaan (vanaf December t/m Februari), schaatsen bij receptie
  • Directe vaarverbinding vanaf de haven van Landal Esonstad naar Schiermonnikoog

Leuke uitjes in de omgeving van het park

In de omgeving van Landal Esonstad zijn allemaal leuke uitjes en activiteiten die je met de kinderen kan ondernemen. Zie hier onze tips:

Pieterburen

Leerzaam en leuk dagje uit naar Pieterburen. Hier kan je van alles leren over de zeehonden en en over de opvang of zien hoe de zeehonden gevoerd worden. Ook is er een leuke natuurspeeltuin de Waddenspeelplaats waar de kids lekker in de modder kunnen spelen terwijl de ouders op het terras genieten van een drankje en hapje.

Sanjesfertier

Eindeloos spelen en ontdekken in het leukste familiepark van Friesland, Sanjesfertier. Indoor en outdoor spelen of bezoek de dieren in het dierenpark. Apenkooien of naar de verkeerstuin. Leer wat over de dieren in het dierenmuseum.

Doe Zoo

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo geweest! Want in de DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis. Al je zintuigen komen in het park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek… Een stinkdier aaien… En natuurlijk een kikker kussen! Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is buiten en binnen (ruim 900m2 overdekt plezier!). En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Voor iedereen. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo.

Kabouterpad Lauwersmeer

Bij activiteitencentrum Lauwersmeer van Staatsbosbeheer ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt loop je samen met je ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Met de kralenketting vind je de kleur van het volgende routepaaltje. Na afloop mag je de puntmuts mee naar huis nemen. En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Wadlopen

Leuk voor de iets oudere kinderen om te gaan wadlopen dit kan op verschillende plekken in de omgeving. Zoals bij het Moddergat. Vind je wadlopen geen optie of zijn de kids nog te klein kan je ook een vaartocht maken ver het lauwersmeer.

Forelvissen

Misschien vinden de kids het wel leuk om ene keer hun eigen avondeten te vangen. Dat kan bij de Forelpoel. Alle materialen zijn te huur en je krijgt er uitleg bij. Vissen maar en wie weet eten jullie die avond wel vers gevangen vis!