Bestemmingen

Ibiza

Ibiza met kinderen is een aanrader. Niet alleen partyeiland maar nog veel meer.
Relaxte sfeer, ontspannen, aardige locals, leuke strandjes en mooie zee, veel activiteiten, klein eiland dus goed te ontdekken vanaf een plek.

Waar verblijven op Ibiza:
Portinax: in het noorden van het eiland zijn vele mooie baaien en kindvriendelijke stranden. De stranden zijn rustiger en overzichtelijker.
Ibiza stad: meest toeristisch en ook meeste activiteiten.

De leukste activiteiten op Ibiza

Mooie kindvriendelijke stranden
Witte brede zandstranden met mooi helder water dit zijn de fijnste om met kids te bezoeken; Cala Nova, Cala Salada, Cala Llenya en Cala Bassa ( is situated just south of San Antonio, a mere 15-minute drive away. The reason the kids love it is due to its shallow sweeping cove with plenty of rock pools for snorkelling, clambering and exploring.)

Beachclubs waar ook de kids welkom zijn
Wil je toch het ibiza gevoel bezoek dan een van deze beachclubs waar ze ook met kids rekening houden zoals springkussen, knutsel activiteiten en schminken. Dat terwijl jij geniet van je cocktail. Zoals Babylon Beachbar in  Santa Eulària des Riu, Chirincana in Es Canar, Can Jaume en Vadella Beach Bar.

Avonturenbos Acrobosc Ibiza
Acrobosc met spectaculaire parcours vol touwen, bruggen en kabels. Gelegen tussen Santa Eulalia and Es Canar

Aquarium Cap Blanc
Klein aquarium naast barretje in een grot. Via loopbrug kom je er. Er zijn vissoorten, schelp- en schaaldieren uit de omgeving van het eiland te zien.

Flamingo’s spotten bij Ses Salinas
Op Ibiza kan je flamingo’s spotten! Ze staan op zoutvlaktes bij Ses Salinas.

Can Muson
Kleine ecologische boerderij ‘Can Muson‘ met schaduwrijke speeltuin, boerderij winkeltje, leuk kleinschalig restaurantje voor lunch.

Waterpark ‘Aguamar’
waterpark ligt bij het strand ‘Playa d’en Bossa’. Veel glijbanen, zwembaden en meer vertier.

Fietsen over het eiland
Er zijn verschillende fietsroutes over het eiland die ook prima te doen zijn met kids. Let op in het noorden zijn de bergen wel wat hoger en zullen de tochten pittiger zijn.

Boottochtjes
Glasbodemboottocht om onder water te kijken, boottocht naar het kleinere buureiland Formentera.