Bestemmingen

Alcudia

Alcudia

badplaats met lange uitgestrekte stranden in het noord-westen van mallorca. Ligt naast mooi gebergte en natuurgebied. Naast vele activiteten ook mooie natuur.

Alcúdia heeft één van de witste en breedste stranden van Mallorca 16km lang.  Ook leuke boulevard met veel restaurants en speeltoestellen aan het strand. Langs de kustlijn met mooie resorts en hotels.

strand is een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het water is ondiep, super helder en veilig voor kinderen om lekker in de spelen. Het zand is super fijn.

Oudestads centrum kleine straatjes. Alcúdia wordt gekarakteriseerd door de typische kenmerken van een compacte historische vestingstad: de straten zijn smal en schaduwrijk, met veel oude huizen. Daartussen staat het oude stadhuis.

Onze tips Alcudia

Zoologica Natura parc
gelegen in het midden van Mallorca in Santa Eugenia, gelegen tussen Palma en Sineu. www.naturaparc.net

Dolfijnen spotten
Boek een tour om dolfijnen te spotten bij zonsopgang vanaf Port de Pollença of Port Alcudia https://www.getyourguide.nl/mallorca-l47/mallorca-zonsopgang-op-het-water-dolfijnentour-t55497/

Waterpark
Hidropark Alcudia in Port d’Alcúdia – www.hidroparkalcudia.com

Wandelen en strand bij Sa Calobra
Bijzonder strand tussen kliffen. ook mooi om te wandelen
https://www.vamosmallorca.nl/zien-doen/stranden/sa-calobra

Natuurpark S’Albufera
Natuurpark met in het goede seizoen ook flamingo’s. Seizoen late zomer tot april

Playa de Muro
Mooi strand https://www.vamosmallorca.nl/zien-doen/stranden/playa-de-muro

Paardrijden
Ranxo Ses Roques maak je een tocht door de prachtige natuur van Mallorca. Voor de allerkleinsten zijn er pony’s beschikbaar. www.ranxosesroques.com

Beach park Port de Alcúdia
Voor de kust  ligt een groot beach park op het water, met verschillende waterattributen zoals opblaaskussens waar je vanaf kunt springen.