Kinderfeestje

Ruig feestje Natuurspeeleiland Haarlem

Ruig kinderfeestje waar avontuur voorop staat. Midden in de natuur beleeft de jarig job, samen met zijn vriendjes, de dag van zijn leven.

Voor wie eens iets anders wil dan de standaard kinderfeestjes in een ballenbak of zwembad is Natuurspeeleiland Haarlem een echte aanrader. Tijdens dit Ruige Rakkers feestje gaat de jarige job met al zijn vriendjes op avontuur. Reken maar dat niemand dit ooit nog vergeet.

De kinderen hebben alle ruimte om heerlijk te spelen. Onder begeleiding ontdekken ze de coolste plekken en kunnen ze ook nog eens op zoek naar een geheime avonturenkist. Dat maakt het feestje natuurlijk extra spannend. Leuk is dat zij spelenderwijs van alles leren over de prachtige natuur in ons land.

Natuurspeeleiland Haarlem biedt twee arrangementen aan. In beide gevallen is het mogelijk om onbeperkt te spelen en krijgen de kinderen drinken en wat lekkers. Als feestmaal worden er pannenkoeken geserveerd. Natuurlijk ontvangen zij aan het einde van de dag allemaal een officieel Natuur Speeleiland Diploma. Het duurdere arrangement bevat een speurtocht onder begeleiding en als toetje een fruit ijsje.

Voor meer informatie kijk op deĀ website van Natuurspeeleiland Haarlem