Kinderfeestje

Brandweer-, politie- of ambulancefeest bij PIT

Wordt jouw kind de held bij politie, brandweer of ambulance? Speur, blus een brandje of speel het red-spel op het coolste kinderfeestje van Nederland.

Ken je PIT in Almere al? Hier gaan alle kinderhartjes sneller kloppen. Politie, brandweer en ambulance bij elkaar is natuurlijk wel heel erg cool! Fantastisch dat hier mogelijkheden zijn om een tof kinderfeestje te vieren.

Het is mogelijk om uit drie spannende feestjes te kiezen. Roept jouw kind al tijden dat hij of zij bij de politie wil? Help dan een misdaad op te lossen op het feestje. Speuren door het museum en een code kraken is de opdracht. Maar ook het brandweerfeestje en ambulancefeestje zijn enorm populair. Elk feestje start met een heerlijke koek en limonade. Uiteraard is er ook nog een klein cadeautje voor de jarige.

Extra tof is de mogelijkheid om na afloop van het feestje nog een bezoek te brengen aan het museum. Hier zijn nog allerlei kinderactiviteiten te doen. Je kunt een feestje het hele jaar door reserveren, met uitzondering van de schoolvakanties.

Voor meer informatie kijk op deĀ website van PIT Veiligheid