Kinderfeestje

Actief kinderfeestje op het strand of in het bos

Uniek en actief kinderfeestje op het strand of in het bos. Outdoor Westland laat kinderen stoere dingen doen op diverse locaties in Nederland.

Lekker rennen en bewegen
Een stoer kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt op school is een actief kinderfeestje op het strand. Ideaal voor kinderen want het liefst bewegen en rennen ze de hele dag. Outdoor Westland organiseert op diverse locaties in Nederland unieke en actieve kinderfeestjes.

Stoere avonturen voor de kids
Golfsurfen, powerkiten, door de duinen wandelen met GPS, met een surfplank of raftboot de zee op? Zomaar een greep uit de vele activiteiten die plaatsvinden op het strand of in het bos. De kinderen zijn in goede handen. Gediplomeerde instructeurs zorgen voor veiligheid en een goede sfeer. Voor de allerkleinste zijn er leuke en uitdagende spelletjes op het strand.

Mogelijkheden kinderfeestje
Al vanaf vijf personen is het mogelijk zo’n actief feestje te boeken. De tarieven zijn vriendelijk en er is mogelijkheid om de activiteit uit te breiden met patat of pannenkoeken. Bij mooi weer is het natuurlijk ook erg leuk om af te sluiten met een barbecue.

Voor meer informatie kijk op de website van Outdoor Westland