Erop uit

Natuurspeeleiland Haarlem

Buiten in de natuur maken kinderen de coolste dingen mee. Natuurspeeleiland Haarlem is dé plek voor spannende avonturen.

Zet die televisie, iPad of mobiele telefoon maar eens lekker uit. Ga de natuur in en geniet van een ontspannen dagje op stap. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is Natuurspeeleiland Haarlem de ideale plek voor avonturen in de natuur. Uitdagend en ook nog eens heel gezond.

Kinderen zijn creatief en hebben vaak de mooiste fantasieën. Op het speeleiland kunnen zij helemaal losgaan. Een coole plek om samen met vriendjes en vriendinnetjes hutten te bouwen en lekker vies te worden. Op zoek naar insecten, vlinders bekijken, klimmen en kliederen. Welk kind wordt daar nou niet blij van?

Voor basisscholen is het speeleiland een prima dagje uit. Na een aantal dagen hard werken op school is het heerlijk voor kinderen om zich uit te leven in de natuur. Lekker stampen in de plassen of gewoon languit in het gras en staren naar de wolken. Ze hebben meteen goede ideeën: wie hier zijn kinderfeestje viert is de held van de klas.

Voor meer informatie kijk op de website van Natuurspeeleiland Haarlem